Onlinestein, webagentschap in Kortrijk

Degelijk, functioneel en stijlvol webdesign

Blog

Uw bedrijf, onderneming of winkel op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn)

Social media hebben haast dezelfde groeifase meegemaakt als de mobiele telefoon. De eerste gebruikers werden beschouwd als zonderlingen die zichzelf als het middelpunt van de wereld beschouwden. Vandaag hebben 4 miljoen Belgen een account op een sociaal netwerk. En dat opent perspectieven.

Meer lezen ›

Wat kan e-commerce voor uw bedrijf betekenen?

Iedereen heeft de mond vol over e-commerce of het houden van een online winkel, kortweg "e-shop". Leuk en aardig allemaal, maar is het werkelijk zo interessant voor uw zaak? Hier zijn 5 vragen om uit te maken of e-commerce uw omzet kan verhogen.

Meer lezen ›

Drupal, een beheersysteem voor uw website

"Chocolate, beer and waffles", verder zou de gemiddelde New Yorker niet raken mocht Erik Van Looy hem de vraag stellen: "wat weet u over België?". Maar daar komt nu stilaan verandering in. Obama weet wat Drupal is, ons koningshuis weet wat Drupal is, Beyonce weet wat Drupal is... Get on their level en lees verder!

Meer lezen ›

Laat de bezoeker voor jouw zaak kiezen

De eerste indruk maakt het verschil tussen een trouwe klant en een verloren kans, dit is een onweerlegbare natuurwet in de verkoop. Op het web gaat alles razendsnel en er is weinig tijd om fouten recht te zetten.

Meer lezen ›

SEO, SEA en SEM, kortom: gevonden worden op Google

Het landschap van zoekmachine-optimalisatie (SEO) is constant in beweging. Wat gisteren bewezen feiten waren, is vandaag louter fictie.

Meer lezen ›

Subscribe to Blog

Drupal Association

Contact

Onlinestein webdesign BVBA

Kortrijk

hallo@onlinestein.be

BE-0644.888.662