Onlinestein, webagentschap in Kortrijk

Degelijk, functioneel en stijlvol webdesign

Professioneel overkomen op het internet: waar moet u op letten?

Laat de bezoeker voor jouw zaak kiezen

Een degelijke en rendabele website heeft de uitstraling die uw zaak verdient. Bij het eerste bezoek aan een site worden meteen associaties met uw zaak gelegd. Hier wordt de harmonie tussen vorm en functionaliteit volledig uitgespeeld.

U kunt uw website beschouwen als de vertegenwoordiger van uw bedrijf of winkel. De vertegenwoordiger die u wil geeft blijk van smaak, is trendgevoeligheid en is, let's face it: knap. Een mooie website lokt interesse uit, een gedateerde website verveelt de bezoeker die niet zal twijfelen om af te haken.

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Uw vertegenwoordiger mag dan wel een bijberoep op de catwalk uitoefenen, als het op praten aankomt moeten ook alle punten gehaald worden! Zorg ervoor dat u de meest courante vragen van de bezoeker beantwoordt zonder dat hij of zij die stelt. Het is onmogelijk om àlle vragen te beantwoorden natuurlijk, maar daarvoor hebben we een contactformulier.

Zorg dat u niet hakkelt op uw website door

  • spel- of tikfouten te maken,
  • lange en ingewikkelde zinsconstructies te maken,
  • onvolledige informatie te geven, of net te véél willen vertellen.

Kortom: wees correct, en bondig maar volledig.

Een andere vereiste van een heldere website is een intuïtieve navigatie en gebruiksvriendelijke functionaliteiten of applicaties. Zonder dat de bezoeker uw website al eerder heeft bezocht, moet hij meteen zijn weg vinden. Als er iets is waar mensen zich blauw aan ergeren op het internet, dan is het zoeken en wachten. Dit verklaart het succes van zoekmachines: ze zorgen ervoor dat mensen op een snelle manier veel vinden door weinig te zoeken.

Conclusie: de website die als vertegenwoordiger uw zaak naar een hoger niveau tilt, komt knap voor de dag, is rad van tong en vertelt uw doelgroep wat ze moeten horen.

Drupal Association

Contact

Onlinestein webdesign BVBA

Kortrijk

hallo@onlinestein.be

BE-0644.888.662